perjantai 1. kesäkuuta 2007

Tervetuloa uuteen elämääni, kesä!

Nyt on ollut melkoinen putki päällä-putki juhlia, ulkoilua, alkoholia, nukkumattomia öitä, uusia tuttuja ja menoa+meininkiä. Kesän alkamisen kunniaksi olen haihatellut menemään puhtaalla tunteella. Ja nyt onkin sitten puuhasteltu oikein olan takaa!

Valo, lämpö ja aurinko edesauttaa kummasti jaksamista arjessakin. Sen avulla jaksaa muutamat työpaikkabileet aamuuna asti ja seuraavan työpäivän ilman yöunia. Raikkaan kesätuoksun keskellä on vain mukavaa kävellä rakkaan ystävän kanssa pitkin metsiä keskiyöllä ja juoruta pojista. Viis nukkumaanmenoajoista, jos tarjolla on hyvää luettavaa, sellaista joka on kannettu mulle Australiasta asti! Hedonismi kunniaan.

Tänään aamulla olin ensimmäistä kertaa pariin viikkoon väsynyt -syystä kylläkin. Päätin nimittäin tänä kesänä, etten ole nynny, en jumiudu sohvanpohjalle enkä jättä kokematta uusia asioita. Luonnollisesti sitten heti tähän kärkeen vetäisin uusia asioita kuin nuori plikka konsanaan. On pussattu nyt siellä Linnanmäen puskissa, on hilluttu Gasellin terassilla, on valvottu aamuun asti, kävelty yöllä ja syöty silliä. Mutta nyt iski väsymys.

Olen tullut vanhaksi. Mutta levättyäni tulevan viikonlopun, voin taas palata takaisin uuteen elämääni. En aio antaa periksi.

On otettava se, minkä voi saada. Ja siitä on otettava nyt sitten irti ihan kaikki.

Ei kommentteja: