sunnuntai 10. kesäkuuta 2007

Voihan juhlien juhlat!

Eilen oli iltajuhlat Wanhalla, vanhan työpaikan vuosijuhlatyyppinen ratkaisu. Siellä tapasivat vanhat tuttavat, ystävät ja työkaverit. Yllättäviäkin ihmisiä siellä oli. Siellä vaihdettiin kuulumisia, tanssittiin, syötiin ja juotiin paaaallllljjjooooonn valkoviiniä. Oli todella mukavan leppoista jutella ja olla. Nauttia kesäyöstä. Ilta (tai kai se jo aamuyötä oli) päättyi siihen, että sammuin kämppiksen sänkyyn piilolinssit päässä. Aamulla oli lieviä vaikeuksiaan katsoa eteensä. Vaatteeni olin saanut pois, kengätkin oli sievästi eteisessä. Jopa purentakiskon olin muistanut laittaa, mutta eihei... piilarit olivat päässä edelleen. Aamulla nauratti lukiessani puhelimen tekstiviestejä ja aloittaessani niin sanotun "damage controllin". Jälkiehkäisyä tarvittiin ainakin tässä suhteessa, muutama anteeksipyyntö lähti kipakoista sanoistani.
Parasta illassa oli kuulla ystävän sanat: "Satu, sä hymyilet. Sä hymyilet oikeasti." Se tuntui hyvältä, sillä se oli jokseenkin totta.

Koska mulla kuitenkin oli kaiken kaikkiaan ja ennen kaikkea hauska ilta, ajattelin tehdä pienen kuvakollaasin. Näin saatta pienen palan iloa myös. Så här:
Satu, Kaisa ja Teemu. Jos muistellaan vanhoja, kuka puuttuu kuvasta? Käsi ylös. Tällä kertaa kuvassa kaikilla on kuitenkin päät! Asiaa tosin auttoi, että molemmilla chiquilla oli korkokengät.

Satu ja Maria, Lontoon Apinaorkesterin pimut. Yllätyskohtaaminen, ISOT lasit valkoviiniä ja yökävely. Ihanaa oli nähdä pitkästä aikaa ja kuulla asuvamme nyt samassa kaupungissa.

Mitä tässä tapahtuu? En todellakaan tiedä enkä muista, mutta kuva puhuu puolestaan. Weehaa, hauskaa on, riehakasta, hillitöntä ja tosi tosi tosi kivaa. Sasbe ja Jusba.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mää terrorisoin sua kunnolla, mutta sun blogia on hauska lukea, kun täällä kosovossa ei oikein oo muutakaan tekemistä...arvaa oonko kokenut kauheita tuskia, kun en päässyt mukaan Avun maailmaan...ja Pariisin Disneylandiin pääsee vaan alle 7 vuotiaat ilmaiseksi...mtta joo tuuthan delegaattien pikkujouluihin ja sitten pidetään hauskaa ja vedetään perseet, vaikka mää en juokaan?

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa:
1) Että kommentoit. Että kommentoitte. Siksi kirjoitan. Kirjoitan, koska rakastan kirjoittaa. Mutta sen lisäksi, mikäs sen mukavampaa kun oiekasti huomata, että joku lukee. Ja vielä jopa nauttii lukemastaan!

2) Kuulla susta. Olen ihan tosissani järkkäämässä matkaa sinne Kosovoon sun luo. Harmittaa miutakin, kun et ollut Wanhalla. Oisin humpannut kanssasi varmana! Delegaattien pikkujoulupileet on varattu kalenterista, tottakai!

3) Pelkkä ajatuskin, että vietetään iltaa yhdessä. Sää olet niin mahatva ukonrutale. Tiiän, että yhteisiä hauskoja hetkiä on tulossa, jes. Mahtavaa.

P.S. Laitapas mulle muuten mailia, niin voidaan käydä kunnon keskustelua. Mulla ei ole mitään käsitystä mitä osoitetta sää käytät.

P.P.S. Kaikille muille tiedoksi: Henkan blogin osoite löytyy mun linkkilistasta kohdasta Henkka Kosovossa. Suosittelen.