tiistai 24. heinäkuuta 2007

7 faktaa

Vaikka minua ei tähän haastettukaan, päätin tehdä sen silti. Idean sain Peetulta.

1. Juon liian vähän vettä, liian paljon kahvia ja yritän vähentää mitä suuremmissa määrin tuoremehujen killittämistä. Limsaa en juo oikeastaan koskaan, ainoastaan Jaffaa vatsataudissa. Vichyä rakastan, mutten jaksaa kantaa sitä kaupasta, koska se painaa niin paljon.

2. Nukun vatsallani, kummallisesti oikea tai vasen jalka "taiteltuna" kainaloon. Toinen käsi on tyynyn ja pään välissä. Toisen haluan joka ilta sahata irti, koska se on tiellä. Aamuisin pidän siitä kyllä, enkä tohdi siitä luopuakaan. Jos vieressäni on unikaveri, se sopii hyvin takapuolen läheisyyteen, kuuluisaan lusikkaan. "Just when I thought it couldn't be any better, he spooned me."

3. Viikko sitten minulta pyydettiin nimikirjoitus. Ensimmäistä kertaa elämässäni.

4. Studio Julmahuvi -testin mukaan olen Touko. Juonnan enemmän tai vähemmän suosittua Muksuluuri -lastenohjelmaa. Minulle tyypillisiä ominaisuuksia ovat leikkimielinen ja kiireetön arki, erilaisten asusteiden käyttö ja innostuminen askartelusta. Tulen myös toimeen lasten kanssa. Päällisin puolin olen iloinen, mutta sisälläni voi kyteä vaikeitakin ongelmia. (Uskokoon tätä teoriaa ken tahtoo.)

5. Olen kehitellyt nerokkaan tavan, jolla voin olla kodissani yhtäaikaa pedantti ja huoleton. Hankin kymmeniä kauniita koreja. Niihin voi sitten työntää kaiken ruonan, roinan ja röykkiöt, ilman että tarvitsee niitä sen suuremmin järjestellä. Vieraille kaikki näyttää yllättävänkin siistiltä ja hyvin organisoidulta, mutta korien sisällä vallitsee suorastaan hämmästyttävä kaaos. Koreista jää aina epämääräinen muistikuva "laitoin sen ihan varmasti tuohon punaiseen koriin", jolloin asiat yleensä myös löytyvät pikkuisen pienemmällä vaivalla. En siis ole niin siisti, miltä näytän.

6. Minulla on poikkeuksellisen pitkät varpaat, joita osaan "harottaa" toisistaan erilleen kummallisella tavalla. Tämä on periytyvää. Kummipojallani (siskonlapsellani) on samanlaiset. Näillä voisi vaikka askarrellapaskarrella hauskan piippurassikortin.

7. Päästessäni peruskoulusta vuonna 1998, todistukseni keskiarvo kyhnytti siinä seiskan (taikaluku!) kupeessa. Nyt tehdessäni Hesarin Paluu pulpettiin -testiä, sain huimasti yli kasin tuloksen. Elämä opettaa, vissiin. Ainakin biologiasta, sillä se oli tällä kertaa 10. Aiemmin se oli 6.

Haastan kaikki lukijat. Tutut ja tuntemattomat. Kommentteihin saa raapustaa, jos omaa blogia ei ole.

Ei kommentteja: