maanantai 21. toukokuuta 2007

Niin, jännää että ei meinaa kestää!

Anonyymi sanoi...

Tänä viikonloppuna luvassa melko hyvää seuraa. Toivottavasti olet valmistautunut. Salakoodi KP.

21. toukokuuta 2007 8:52:00 +02:00

Anonyymi sanoi...

Ihanan salaperäistä ja mystistä. Ja koska mie olen aika vajaa tyyppi älyämään jäänejä pikkuvinkkejä, en tätäkään tajua. On yksi aavistus.

Anna lisää vinkkejä!
S

21. toukokuuta 2007 9:45:00 +02:00

Voi hyvänen aika, että mulla on pieni elämä. Mutta silti... Pienikin jännitys, yllätys ja ilo on tervetullutta. Lisää vinkkejä kehiin siis, nimimerkki Salakoodi KP.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei S. Kuvittelin koodini olevan naurettavan helppo, mutta se ehkä tylsyydessään ei paljastanut juuri mitään minusta. Seuraava vihjeeni on "pidän pizzasta ja korvapuusteista".

Anonyymi kirjoitti...

Eräs tuntematon ystäväni sanoi minulle, että KP on lyhennys sanoista Kermaperse. Se sekoitti minut hetkeksi. Itse olin ajatellut KP:n tarkoittavan erästä kaunokaista Keski-Suomesta. Hän ei kuitenkaan ole kermaperse, vaikka herkullinen peppu tietysti hänellä onkin.
Sitten "sinä salaperäinen innoituksen lähteeni" kerroit seuraavan vinkkisi. Mahtavaa. Heti alkuun ajattelemani KP, tämä Päijänteen rannalla elävä Kaunotar, on nautiskellut joskus seurassani pizzaa ja korvapuusteja. Hetki piti tätä miettiä, mutta sitten muistin. Näin se on.

Olenko oikeassa? Suuntaatko sinä, ihanuus, luoksemme ensi viikonloppuna? Ilostutatko oikein yökylälle, vai vain kahviseuralla?

Anonyymi kirjoitti...

Kermaperse kysyy: otatteko yöksi perjantaina?

Anonyymi kirjoitti...

Otetaan. Tervetuloa!! Soita vaan sitten, että monelta tuut.