torstai 30. marraskuuta 2006

Flight Of The Conchords

Olen koukussa pahasti youtube-palvelimeen. Kaikki alkoi siitä, että töissä sain kuulla tämän loistavan saitin olemassaolosta. Aluksi en ymmärtänyt sen hienoutta, mutta löydettyäni sieltä kauan etsimäni "Sepon Hetken Laulun", aloin syttyä hitaasti ja varmasti.

Sepon Hetken Laulu on osa Studio Julmanhuvin dvd-boxia, jota Sussun kanssa tuijotettiin hypnoottisesti yksi iltapäivä. Kelattiin tuota edes takaisin uudestaan ja uudestaan ja naurettiin hysteerisesti. Sussu kikattaa niin ihanan tarttuvasti. Toki tsiigasimme läpi muitakin nerokkaita Studio Julmanhuvin sketsejä. Itselläni ei ole kotona tuota boxia ja kovin niitä naurunremakkaa aiheuttavia klippejä kaipailin. Sitten ne löytyivät! Ah, oi ihanaa youtubea!

Kun sitten kerran pääsin sen makuun, löysin sieltä toinen toistaan hulvattomampia juttuja, joiden parissa kuluttaa aikaansa. Löysin jo unohtuneen Nasse-Sedän, Kummelin Lentäjän, Matematiikanopettajan tilityksen ja Flight Of The Conchordsin.

Viimeisin näistä on on niin hauska, että äly lähtee päästä. Flight Of The Conchords tulee Uudesta-Seelannista ja on kahden miehen muodostama duo. Tämä duo esittää lauluja sanan varsinaisessa merkityksessä, joten lyriikoihin on pakko paneutua ja kuunnella ne läpi. Mutta palkkio on mahtava, lupaan. Herkullisin esimerkki poikien tuotannosta on Business Time, mutta myös Jenny, Issues ja Gansta Folk Battle ovat aika namuja. Suosittelen lämpimästi.

Ei kommentteja: